top of page

MANIEREN OM TE HELPEN

Door ons te steunen kun jij ook een verschil maken

donatie Jar
Two Men Shaking Hands
download.png

DONEER AAN ONZE STICHTING

Doneer en profiteer van deze kans om je steun te bieden. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst te realiseren. Het geld gaat naar de kosten van de ruimte en het organiseren van activiteiten.  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

WERK MET ONS SAMEN

Denk jij iets te kunnen beteken voor onze stichting? Heb je advies of tips voor ons?Onze organisatie waardeert de  betrokkenheid van mensen zoals jij, met elke bijdrage die je doet wordt Sojah Foundation een betere Non-profit organisatie dan het al is. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

Ben jij student of wil jij graag jouw tijd op een nuttige manier opvullen? Word vrijwilliger bij ons! Dit is een leuke en efficiënte manier om bij te dragen aan het geweldige werk dat we doen bij Sojah Foundation. Vrijwilligers zijn voor ons  onmisbaar. Neem vandaag nog contact met ons op over hoe jij een bijdrage kan leveren. Wij bieden jouw veel vrijheid en ruimte om zelf activiteiten te organiseren en te begeleiden.

Doe mee: Doe mee

REKENING NUMMER


Geld voor donaties en inzamelingsacties kan worden overgemaakt naar het volgende rekeningnummer.

NL51 ABNA 0104 1784 18

Doe mee: Functies
bottom of page